Iphone 4 Arka Kapak Kırıldı - Arka panel yavaşça ellerini veya iki el ile üst kenarı doğru itin. 2 yılda garanti hem orjın ıphone 4 le de aynı ekran yani menüler.


Iphone 8 Arka Cam Degisimi Youtube

IPhone 4 serisinde cam arka kapak kullanmıştı esasında tam cam değil polimer alaşımlı bir yüzey kaplamasıydı çok fazla şikayet alınca iPhone 5 iPhone 6 ve iPhone 7 serilerinde uzun süreç alüminyum kasa kullanmıştı iPhone 8 den sonra iPhone X iPhone 11 iPhone 12 serilerinde cam arka kapak kullanımı yaygınlaştı.

Iphone 4 arka kapak kırıldı. Aşağıdaki iphone 4 arka pil kapağıdır. Dock konektörü bağlantı noktası her iki tarafında iki güvenlik vida kaldırmak için güvenlik tornavida kullanın. Yedekleme yaptı iseniz eğer ve bilgisayarınızda.

Serdar - Hayat Felsefesi. Orjinal parçayı nereden temin edebilirim. Tamiri çok basit yapman gereken telefonun alt kısmında 2 tane vida var onu sök kapağı yukarı doğru kaydır ufak bi hareketle kapak yerinden çıkmaya hazır çıkar bunu tak vidayı sık tamam.

Napcan ya ıphone 4 mu istiyosun al bi tane trident t1000 pasalar gibi kullan. Kapak ta uyusuo. Arka kapağı açma İphone 4 ün Alt kısmındaki data ve şarj portunun iki yanındaki iki adet vidayı tornavida yardımıyla açın ve cihazın arka yüzünü çevirerek arka kapağı hafifçe ittirin arka kapak açılacaktır.

Iphone 4 Batarya fiyatları ıphone 4 batarya modelleri ve ıphone 4 batarya çeşitleri uygun fiyatlarla burada. IPhone X ekran kırıldı ve basmıyorsa sorununun farklı nedenleri ve dolayısıyla farklı çözümleri olabilmektedir. Arka kapak ve bataryanın çıkarılması.

IPhone ekranı kırıldı içerisindeki verileri kurtarmak yani tüm bilgilere ulaşabilmek için ne yapmam gerekir diye bir çok soru alıyoruz. Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. İPHONE 4 ARKA KAPAKMONTAJ KİTİ SİYAH VE BEYAZ RENKLER KARGO BİZDEN.

Senin iPhone 4S dön. Hemen satın almak için tıklayınız. IPhone Arka Kapak tamir teknik servis ve değişimi tamiri 6 ay teknik servis garantimiz ile birlikte iPhone Arka Kapak konusunda uzman teknik servis ekibimiz tarafından yapılır.

IPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri kasa arkası cam kapak olarak üretilmiştir. IPhone 8 arka camı kırıldı ise sizi servisimize bekliyoruz. Elimden düşüp arka cam tuzla buz oldu.

Genpa felan kabul etmiyor. 8225 TL 15 İNDİRİM. Universal Small Cüzdanlı Yan Kapaklı Siyah Deri Kılıf.

Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Arka panel iPhonedan çıkarın ve bir kenara koymak. IPhone 8 Ekran Kırıldı Ne Yapmalıyım.

çok pahalı değildir 20 tl falandır. IPhone Xde yüksekten düşme sert bir yere çarpma veya darbe yüzünden ekranda hasar oluşabilmektedir. IPhone 4 4S Bumper Çerçeve Kırmızı Kılıf.

Ürünün garantisi yok TRde ingiltereden getirttim. Tüm tamir işlemlerinde olduğu gibi bu işlemde de en kaliteli ve garantili kasa arka cam değişimi servisimizde yapılmaktadır. Tıkla en ucuz ıphone 4 batarya seçenekleri ayağına gelsin.

Ne yapabilirim arka kapak değişiyormudurdeğişiyorsa kaç paradırbaşına gelen bir fikri olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim. Arkadaşlar herkeze merhabalarKardeşimin kullanmış olduğuTurkcell den aldığımız kontratlı iphone 4 ü maalesef düşürme sonucunda arka camını kırmışTelefonun arka kapağı kırılmış olmasına rağmen çalışmasında hiç bir sorun yoktu hatta 1 hafta kadar kullanmaya devam ettiTamir içinse 99 garanti dışı kalacağını biliyorduk ama yinede gönderelim dedik Genpa. IPhone markalı cihazlarınızın ekranı kırıldığında telefon sıfırlanmadan yani verileriniz silinmeden ekran değişimi yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Iphone 4 ekranı kırıldı. Bu cam darbe aldığında kolaylıkla kırılabilir. Koruma kabı olmadan kullanım sonrasında alınan en.

Az öncegözüm gibi baktığım iphone 4 telefonumu elimden düşürdümarka kapak tuz buz oldu. Böyle bir durumda öncelikle yapmanız gereken. Apple iPhone 4 modellerinden sonra ilk defa iPhone 8 ve 8 Plus.

Ekran ve kasa değişimi gerekiyor. 4 iPhone Tamiri Fiyat Teklifi Al Karşılaştır. IPhone 4 arka cam kapak kırıldı orjinal ürün gerek.

IPhone 4 Black kullanıcısıyım. IPhone X Ekran Kırıldı ve Basmıyorsa. Appleın iPhone telefonlarının ekran camları çoğunlukla sert darbe alma yüksekten düşme cihaz üzerine sert bir baskı batarya şişmesi veya aşırı ısınmaya rağmen cihazı kullanmaya devam etme neticesinde kırılabilmektedir.

IPhone Ekranınız kırıldığında ilk yapmanız gereken yanda bulunan telefon numaralarımızdan bize ulaşmaktırKumarı seviyorsanız risk buyuk de olsa kendiniz veya telefon tamir etmeyi yeni öğrenen kişilere. Kasa arka kapak değişimi tamiri. IPhone 4 4S Thinking Kılıf.

Renk seçenekleri 6 iPhone 4 4S Cüzdanlı Kapaklı Siyah Deri Kılıf. 800 750 - 900. İstanbul Esenyurt 13092021 iPhone Tamiri.

Öncelikle içiniz rahat olsun. IPhone 4 ekran değişimi nasıl yapılır uzman ve tecrübeli APPLE teknisyenlerimiz tarafından çekilmiş olan bu videomuz aracılığı ile detaylı bir şekilde izleye. Arkadaşlar elimde i phone 4 orjinal siyah arka kapak varTelefonun cam kırıldı bende beyaza çevirdim siyah arka kapak boşa çıktıOrjinaldir.

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Dış cam kırıldı dokunmatikte bir problem yok. Pasalar gibi kullanıom.


Iphone Arka Ve On Kamera Cam Degisimi Panosundaki Pin


Microcase Apple Iphone 11 Arka Kapak Tempered Glass Cam Fiyati


Bu Darbeler Telefondan Fiziki Hasarlar Birakabiliyor Ayni Sekilde Iphone Arka Kamera Cami Da Ayni Nedenlerden Dolayi Kirilabi Iphone Cihaz Teknoloji Haberleri


Iphone 12 Pro Max Arka Cam Kapak Degisimi 999 Iphone Cihaz Teknik


Technology News Panosundaki Pin


Iphone Arka Kapak Degisimi 2021 Guncel Fiyat Listesi Gsm Iletisim


Iphone Arka Cam Degisimi Iphone Uzman Servisi


Iphone 11 Pro Max Arka Cam Pil Kapagi Degisimi Fiyati 550 Tl Nano Servis


Iphone X Arka Cam Degisimi Fiyati 299 Alpa Tamir Merkezi


Apple Arka Cam Kirildi Catladi Degisimi Cep Market Iphone Cihaz Samsung


Iphone Arka Cam Degisimi Iphone Back Glass Replacement Youtube


Xiaomi Mi 6 Arka Cam Kapak Kirildi Cep Hastanesi Urunler


Iphone Arka Cam Degisimi Ve Fiyati 0850 840 0211 Apple Servisxyz


Huawei Mate 20 Lite Arka Cam Kirildi Degisimi Fiyati


Related Posts